maanantai 28. toukokuuta 2012

Kevään viimeinen

Kevään viimeisen, taasen niin herkullisen, paketin sain hyppysiini tänään. Perjantaina jo sain ilmoituksen isokokoisesta kirjeestä, mutta vasta tänään oli postista noudettavissa. Suoraan töistä pyyhälsin hakemaan pienemmän poikasen tarhasta ja sitten postille. 

Mahtavan paketin on taasen Nipi minulle kasannut =)Kaksi kerää isoveikkaa, melko sopivissa väreissä, vai mitäs olette mieltä?! Tavallisia ja ässä lakuja, kesäisiä nenäliinoja, kortti, pinkkejä shampanjalaseja ja pipo synttärilahjaksi =)

Isoveikoista tulee luultavasti sukat ja/tai lapaset minulle.
Lakut pistin jemmaan ja herkuttelen yön pimeinä tunteina, kun poikaset nukkuvat ;) 
Nenäliinoille varmasti käyttöä torstaina, silloin on pienemmän poikasen viimeinen tarhan kevätjuhla, syksyllä alkaa sitten koulutaival. 
Mehän voidaan sitten ensi viikonloppuna juhlistaa esikoisen ensimmäistä todistusta ja juoda juhlavasti juomat noista laseista, pitääkin ostaa sitä lasten shampanjaa!
Pipo on mahtava, en yleensä pidä pipoja, koska ne eivät mielestäni minulle sovi, mutta tuo pipo kyllä sopii minulle =O Täytyy vaan sekin pistää jemmaan odottamaan viileämpiä ilmoja ja sen verran hyvään jemmaan ettei poikaset käy sitä nappaamassa, sen verran ihastuneita huutoja kuului, etten yhtään ihmettelisi jos pipo löytyisi jomman kumman päästä =D

Kiitos Nipi tästä keväästä, tulen tutustumaan blogiisi tarkemmin. Äsken vain pikaisesti vilkaisin, mutta silti heti heräsi kysymys, mistä sinä ostat noita ihania kankaita?6 kommenttia:

 1. Ihana, että tykkäsit paketista! Ja muutenkin on ollut tosi mukava seurata blogiasi, tosin nyt kun saan sen laitettua omaan seurantalistaan, en missaa tekstejä, niinkuin nyt kävi muutaman kerran :) Kankaita ostan ihan paikallisesta pikkuisesta kangaskaupasta, jonka omistaja löytää jostain kaikenlaisia ihanuuksia, ja nettikaupoista, mm. kestovaippakaupasta ja kangastukusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin kanssa sun blogin seurantaan, niin ihanat mallitkin sulla siellä on =)
   Täytyy käydä tutkailemassa noita nettikauppoja, kiitos vinkistä =)

   Poista