sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Neuleharppujen juhlatapaaminen

Eilen oltiin harppujen kanssa tallinnassa käymässä.
Kukaan ei villiintynyt pahasti, edes minä ensikertalaisena karnaluksin kävijänä. Lankaa tuli reilu kaksi kiloa. Porukan yhteismäärä oli reilu 23 kiloa. 


Tässä saaliini.
Kiekoilla olevat vironvillat 3 kpl, 6 kerää steppiä, 2 kerää Katia darling:ia, 4 kerää turkoosia soft dream (kid mohair silkki sekoitusta), 6 kerää mustaa kiddy:ä (kid mohair polyamidi sekoitusta) 10 kerää regia strech coloria ja 2 pussia hieman erisävyisiä pinkkejä helmiä.

Äidille tilkkutyötarvikkeita ja Lilalle 2 virkkuukoukkua.
 Kaksi vyyhdeillä olevaa vironvillaa on Siljalle, laitan kiekoiksi jos haluat =)


 Menomatkalla suoritettiin arvonta, josta sain ihanan muumirasian, josta sisältä löytyi ihanat sakset ja saksityyny paljasti heti paketin luojan, kiitos Virpi!


 Tyynyn takana on päivämäärä ja määränpää =)Reissu oli mahtava, ainoastaan se että en hoksannut katsoa mitään kivaa kangasta käsityöpussukkaa varten. Haluaisin siis jonkun kivan käsityöpussukan, olen sitä jo hetken miettinyt ja nyt kun olisi ollut hyvä mahdollisuus löytää jotain hauskaa kangasta, niin eipä ollut pussukka mielessä =/

Nyt vaan puikot viuhumaan, ajatuksia taas sinkoilee päässä, joten annetaan niiden hetki tasaantua ennen kuin mitään uusista langoista puikoille pääsee.

Nyt lähdetään poikasten kanssa noitailemaan =)


"Sinä päivänä homma on hanskassa kun palautamme
illalla mieleemme päivän tapahtumat ja nauramme
makeasti ... itsellemme."

6 kommenttia:

 1. Onnittelut ensikertalaiselle maltillisista ostoksista ;)

  VastaaPoista
 2. Mä muistan ikuisesti kuinka vaaleanpunainen pingviini vaappui reippasti yli Pärnumaanteen..... Sun kassiin jäi vielä reilusti tilaa langoille, niin vähän ostit! Kiitos uudesta harppumerkistä, tätä kappaletta en hukkaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Angelique =)

  Virpi, =D on hyvä jäädä mieleen jotenkin. Juu, ei tarvinnut edes laukun lisäosaa ottaa käyttöön =) Ole hyvä, on noita vielä jemmassa jos hätä tulee.

  Mulla muuten jäi keinutus päälle, kun olen paikallaan niin rupeaa keinuttamaan =P kunhan ei jatkuis viikkoa, niin kuin kerran on käynyt...

  VastaaPoista
 4. Ihan kelpo ostokset sulla! Varmaan kiva reissu.

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa mielenmalttia ensikertalaiselta! Ehkä sinut oli hyvin valmennettu...? ;o)

  VastaaPoista
 6. Kiva lankasaalis, kauniita värejä, reissusi kuulosti oikein mukavalta:) Aurinkoista Pääsiäisen aikaa sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista