sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Pääsiäistä on vietetty äipän luona perheen seurassa. Aika on mennyt kuin siivillä taas. Olen neulonut (yllätys), puuhastellut minin parissa ja ajellut mönkkärillä =)

Neulomuksista on valmistunut pinkit pitsisukat ja wingspan-huivi. Näistä kuvia myöhemmin, kunhan kotiin päästään. Ai niin teinhän minä äipälle enkelin siivet ja ukolleen sukat. Ovat pitäneet ministä hyvää huolta ja tehneet paljon auton eteen =)

Mini piti ajaa huomenna kotiin, mutta tänään tuli takapakkia. Kaikki alkoi olla valmiina, mutta tänään sitten huomattiin että vetarien kumisuojat olivat ajan runtelemat. Kumi on päässyt kovettumaan ja halkeamaan. Joten ajo kotiin ei huomenna onnistu. Tällä hetkellä suunnitelma on sitten se, että ukkonen jää tänne äipän luokse ja me, minä, poikaset ja siskoni ajamme huomenna kotiin ja toivottavasti tiistaina saadaan miniin nuo suojakumit ja sitten ukkonen ja mini turvallisesti kotiin. Ongelma vain on se, että ei ihan joka varaosa liikkeestä taida löytyä varaosia pieneen =(
Minin muodonmuutoksesta myös tulossa oma juttunsa, jahka päästään sinne nopeamman yhteyden päähän ja kuvien lataaminen ei kestä puolta elämää ;)

Jatketaan taas paremmalla ajalla, kuvien kera. Mukavaa pääsiäisen loppua kaikille.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti ei minin kotiin saaminen veny liikaa. Hyvää pääsiäistä sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että puuhakkaasti on sujunut pyhät sielläki. Toivotaan varaosien pikaista löytymistä!

  VastaaPoista
 3. Tultiin kuitenkin koko poppoo kotiin. Koitetaan saada osat täältä ja isäntä takaisin mahd. pian. Tavoite on saada pieni kotiin vielä tällä viikolla =)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti Minin osat löytyivät ja saitte sen kuntoon, jään odottelemaan minkälaisen muodonmuutoksen Mini on kokenut:)Blogissani on sinulle Tunnustus! Aurinkoista viikonloppua sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista