lauantai 21. huhtikuuta 2012

Pussukoita

Nyt saa minin oma postaus odottaa, olen niin innoissani tämän päiväisistä aikaansaannoksistani =)

Vietin viime viikolla syntymäpäivää ja anopilta sain eilen lahjaksi "suuria ja pieniä tilkkutöitä" kirjan. Aamusella kaivelin kangasvarastoni ja katsokaas mitä sain aikaan.

Tuo  musta- punainen oli ensimmäinen jonka tein, nää on paljon kivemman näköisiä luonnossa kuin kuvissa.Tämmöisen tein seuraavaksi, laukun iteselleni =)
Tuo pieni siniraidallinen oli kolmas ja se lähtee anopille.

Noita pussukoita teen kyllä varmasti lisääkin, laukkuja ei kyllä tule enempää, oli sen verran kovalla koetuksella mun Husqvarnani laukun paksuimmissa saumoissa.

Laitanpa tähän nyt kuvapläjäyksen taasen osasta valmistuneita,Äipän miehelle sukat, huomaatkos Sny, se vihreä lanka oli ensimmäisenä puikoilla =D Äipälle tein myös enkelinsiivet
Siskolle wingspan 


Kaverin kevätvaaville peitto


Näpertelijälle kiitos tunnustuksesta, kun maltan istua kauemmin blogini ääressä, niin laiten sen sitten tänne =)

4 kommenttia:

 1. Oi miten hienoja pussukoita! Mun pienet näpertelyt kalpenee noiden rinnalla. :)

  VastaaPoista
 2. Siis aivan mahtavia pussukoita! Jos vaan muistat niin otappa Jumboon mukaan ni voidaan pikkuhiljaa perustaa ompelevien harppujen oma alaosasto!

  VastaaPoista
 3. Kauniita pussukoita:)Ihanilla töillä olet ilahduttanut niiden saajia:) Ihanaa viikonloppua sinulle! T:Näpertelijä

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania töitä! Ja vihreille langoillekin on löytynyt käyttöä. Huivi on upea ja siivet suloiset :) Huhtikuun pakettisi on ollut nyt matkalla jo melkein viikon, toivottavasti se on tulossa turvallisesti perille. Ehkä posti vain hieman nyt hidastelee, toivotaan! -SNY

  VastaaPoista