keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Maaliskuun sny-paketti

Tänään sain paketin hyppysiini =)
Ja snyn kommentista, että otit riskin värin kanssa, arvasin että paketissa on vihreää lankaa =D

Paketissa oli Nalle aloe vera lankaa ihanan kevään vihreänä, seiska veikkaa... olisko toi metsän vihreää, hauskoja pilkullisia lautasliinoja, keltaisia höyheniä pääsiäisaskarteluihin, pääsiäismuna koristeita, ruohomunia, hauska "minimariskooli" ja Iloista pääsiäistä kortti.En siis ole mikään vihreän ystävä,  mutta tuosta nallesta tulee kyllä itselle jotain ja tuosta toisesta joko ukkoselle tai poikasille jotain. Joten snyläiseni, huoli pois, paketti oli mieluinen.
Voisitko vielä lähettää minulle aikaa että ehtisin tekemään kaikkea mitä suunnittelen ;D
Hauskaa pääsiäistä myös sinulle/teille =)
Kiitos paketista!

Paketti oli hauska muistutus siitä, että pääsiäinen tosiaan lähestyy huimaa vauhtia. Meillä on suunnitelmissa lähteä äitini luokse, kun on pitkä viikonloppu tiedossa. Tuolta reissulta tullaan kotiin toivottavasti kahdella autolla ;)

Taikametsän valmistuttua innostuin taas aloittamaan uuden huivin samasta polku langasta, josta olen tekemässä epäsymmetristä huivia. Vuorossa wingspan, kauhea hinku taas huiveihin.

Tänään kävin myös kuikkimassa karnaluksin sivuja, ja jotain sieltä jo ostoslistalle päätyikin. Kauhulla vaan jännitän paljonko lankaa tulee sieltä kotiin kannettua, ihan kuin mä tartteisin enää yhtään kerää tähän huusholliin =D Lauantaina ollaan siis neuleharppujen kanssa lähdössä vähän shoppailemaan =)Mitä sitten haluatkin tehdä, tee se nyt.
Huomispäiviä on vain rajallinen määrä.

-Michel Landon

1 kommentti:

  1. Kivan paketin olet saanut :)
    Hauskaa reissua teille! Lankaa ei voi koskaan olla liikaa ;) Ja perheeltä ei kysytä :D

    VastaaPoista