torstai 22. joulukuuta 2011

Sny syksy on päättynyt

Nopeasti vierähti tämä aika ja kivaa oli.

Eilen illalla kävi eräs naapureista tuomassa pakettikortin, joka oli eksynyt heidän postiensa sekaan. Tänään sitten aamusella työmatkalla poikkesin postiin, joka toimii R-kiskalla. Minä olin tempomassa ovea jo muutama minuutti ennen kuin aukesi, pakko oli saada paketti pian hyppysiin =D
Ja mikä ihana paketti olikaan! 

Alpakka lankaa, jota piti kehumani edellisessä viestissäni. Nuo prinsessani ja veljensä lapaset on juurikin alpakka lankaa, kuinka ihanaa tuo onkaan, ei kutia, tuntuu lämpimältä ja ihanaa neulottavaa. Olinkin suunnitellut ostavani lisää, että saan myös poikasille ja itselleni tuosta lapaset.  Huivi lankaa jota olen kaupassa hypistellyt, mutten ostanut. Puikkosuojukset, manteli-rusina-sekoitus, glögimauste, pähkinäsekoitus joka parhaillaan hupenee kovaa vauhtia ;) sekä ihana muumirasia.
Kiitos tuhannesti Sirutin näistä kaikista ihanista paketeista, joita olet syksyn aikana lähettänyt. Koska teit ensimmäisestä sny kokemuksestani näin mahtavan, aion osallistua myös kevään snyhyn.

Ainoastaan Maija langasta on syntynyt jotain täysin valmista tähän mennessä, ne lapaset. Nyt joulun jälkeen aioin tehdä vihdoin näitä omiani valmiiksi asti =D Laitan tänne sitten kuvia kunhan valmistuvat, kaikki langat ovat olleet ihania ja uusia tuttavuuksia, rose mohairia lukuun ottamatta. Ja mikä mahtavinta olet tuonut väriä elämääni, kirjaimellisesti lankojen muodossa, huomaan usein tarttuvani tuttuihin ja turvallisiin väreihin, sen sijaan että kokeilisin jotain muuta.
KIITOS <3


Poikaset ovat varmaan jo nukahtaneet, joten nyt lahjojen pakkaus puuhiin =)


IHANAA JOULUA IHAN JOKAISELLE!


"Suurinta joululahjaa ei voida kääriä sievään pakkaukseen
koristeineen, vaan se voidaan nähdä lapsen silmissä,
kuulla ystävällisissä sanoissa, tuntea ystävän syleilyssä."


5 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa, iloista ja makoisaa joulunaikaa Sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva, että paketit miellyttivät sinua, niitä on ollut hurjan hauska kasata. Tämä oli minullekin ensimmäinen sny-kierros ja aion ehdottomasti osallistua heti keväällä uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, leppoisaa, rentouttavaa joulunaikaa teille kaikille!

  VastaaPoista
 4. Rauhallista ja lankaisaa joulua!

  VastaaPoista
 5. Oikein Ihanaa Alkavaa Uutta Vuotta sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista