maanantai 28. marraskuuta 2011

Marraskuun sny-paketti

Tänään vihdoin sain töiden jälkeen paketin käsiini =)
Onneksi ei ollut sama täti kioskilla kuin perjantaina, kun jo malttamattomana kävin pakettia kyselemässä vaikka kortissa selkeästi luki, että vasta maanantaina puolenpäivän jälkeen noudettavissa =D
Mutta paketti on nyt kotona ja auki leväytettynä. 


Paketissa oli muumikalenteri. Suklaat oli menneet postin "hellässä huomassa" ihan vinksin vonksin =( Mutta ettei minun joulunodotukseni menisi pilalle isäntä saa järjestää suklaat omiin lokeroihinsa =D Tiedättehän kun kalenterin saa sieltä saumasta avattua ja sen muovilevyn saa sitten ulos, suklaat paikoilleen ja levy takaisin kalenterin sisään =)
Rulla heijastinteippiä, ainakin poikasten potkulautoihin voisi kiepauttaa, kun kerran potkulautailukausi jatkuu...
Hauska kortti =) iloista joulunodotusta myös sinulle snyni!
Ja mitä ihanaa lankaa!!! Värit on huomattavasti kirkaammat kuin mitä huono kuvani antaa ymmärtää. Ihanan pehmoista Katia darling lankaa, n.190 m / kerä. Mitä ihanaa tästä tekisin?!? Kestääkö sukissa? Vai olisiko huivi turvallisin vaihtoehto? Ihoa vasten haluan tämän jokatapauksessa, niin ihanan tuntuinen hypistellessä!

Kiitos sny!
Kuukauden päästä jo tiedän kuka olet =O jänskää =D

3 kommenttia:

  1. Kiva paketti:) Voi mahoton kuinka kaunis sukkarivi ja kauniin väristä lankaa tuossa alempana:) Tunnelmallista Joulukuuta sinulle! T:Näpertelijä

    VastaaPoista
  2. Olipa ihana yllätys, että juuri sinä olit snyni <3 Kiitos sinulle koko ihanasta syksystä! Mukavaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi :)

    VastaaPoista