tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulu lähestyy...

Uhkaavaa vauhtia!
Blogin päivitykset on jääneet vähiin, mutta puikot on suihkinut sitäkin ahkerammin (pitäisi suihkia tälläkin hetkellä). Converse sukkia tuli väännettyä kaikkiaan 11 paria. Pukinkonttiin täällä on valmistunut ystävälle pitkävartiset sukat, siskolle tossut, prinsessalleni (kummityttö) ja veljelleen lapaset, näihin on vielä puikoilla aluslapaset. Haastoin taas hieman itseäni ja neulon kaksi paria lapasia kerralla =)

Nämä pitäisi saada pika pikaa valmiiksi ja pakettiin. Niin ja kaikki muutkin paketit ovat vielä paketoimatta. Äidille olisi vielä yksi lahja tekemätt, mutta koska tänä jouluna en äitiä nää, taidan suosiolla jättää joulun jälkeiselle viikolle tuon =)
Omat tekeleet eivät ole edistyneet yhtään... sattuneesta syystä =D 

 Olen myös väkerrellyt premo ja fimo massoista, näistäkin tekeleitä menossa pukin konttiin. 
Laitan kuvia näytille sitten joulun jälkeen ;)
Joulun lähestyminen tarkoittaa myös syksyn snyn loppua =(
Vielä en tiedä kuka ihana on minulle paketteja lähetellyt, se selviää viimeistään joulun jälkeen =) 
Itse lähettelin paketteja Lilalle ja hauskaa oli =) Tapasin jopa kerran hänet syksyllä ja kovin piti miettiä sanomisia, etten vaan möläytä mitään =D Kevään kierrokselle ehdottomasti  mukaan, oli tosi kivaa lähetellä paketteja salaisena!


Joulukuun alussa vietimme pikkujouluja harppujen kanssa ja hauskaahan meillä oli taasen =D Lisäjännitystä saatiin lahjojen vaihdolla. Sain Angeliquelta ihanan paketin... kuvasta, hupsis, puuttuu herkulliset suklaat  =)
Sormet jo syyhyää päästä värjäämään tuo lanka =) Uskoisin tuosta muodostuvan sukat itselle. Tonttu roikkui jonkin aikaa käsilaukkuni olkahihnassa, mutta nyt tuossa lipaston päällä ilahduttaa meitä kaikkia. Kiitos ihanasta paketista!

 Mutta nyt iltapalan tekoon ja sitten puikoille kyytiä =) 
Mukavaa joulun odotusta kaikille...
Varuiksi toivotan, jos en ennen joulua käy kirjoittelemassa,
Rauhaisaa Joulua Jokaiselle


"Ihminen joka ei usko ihmeisiin on vain sulkenut niiltä silmänsä"

3 kommenttia:

  1. Huh, huh, sinähän olet ollut ahkera, melkoisen määrän olet sukkia tehnyt ja kaikkea muuta kivaa:)Oikein Tunnelmallista ja piparintuoksuista Joulunaikaa sinulle! T: Näpertelijä

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että joku on jaksanut ahkeroida puikkojen kanssa. Kootut koolausvinkit kannattaa muuten katsoa Ilun blogista. Tai voihan multakin kysellä. :) Rauhallista ja lankaisaa joulua!

    VastaaPoista
  3. Vaitsi mikä tahti sulla on! Hyvää joulua, muista vähän levähtääkin välillä...

    VastaaPoista