torstai 10. marraskuuta 2011

Välipala

Snyni minua muisti välimuistamisella...
Meillä herkutellaan siis viikonloppuna =)


Täytyy huomenissa käydä ostamassa sipsuloita ja kermaviiliä, niin päästään testaamaan snyni lähettämää ystävän dippiä =)

Kortissa on kiva teksti:
Toivon sinulle rakkautta ja intohimoa,
hyvää mieltä ja elinvoimaa.

Tätä samaa toivon myös sinulle snyni ja kaikille muillekin, jotka täällä kylässä käyvät =)
Sny, joululahjat... voi kääk! Olisi niin kiva tehdä joululahjat itse, mutta en oikein keksi mitä voisin kenellekin tehdä =/ Mutta varmasti osa lahjoista tulee olemaan itsetehtyjä. Esikoisen opettajalle olen suunnitellut sukkia lahjaksi. Poika saa itse värjätä langan mieleisekseen, siinä on kivaa puuhaa yhteiseen vapaapäiväämme joulukuun alussa =) Kaikki muut lahjat ovatkin vielä ihan kysymysmerkkejä.

Täällä on puuhattu converse sukkia ja muita sukkia. Puikoilla on tällä hetkellä kolmet sukat =D Tänään tarttui matkaan kerä mustaa seiskaveikkaa, josko pipon tekisin itselleni. En kyllä ole pipoihminen, mutta haluaisin kuitenkin sellaisen hieman löysän tupsupipon =D Nyt vaan pitäisi löytää mieluisa malli, eikä toki haittaisi jos saisin noita keskeneräisiä pois puikoilta ennen uuden aloittamista. Mistä saisin lisää aikaa vuorokauteen?!


Ei ole parempaa ihon, vartalon tai käytöksen kaunistajaa
kuin halu levittää ympärille iloa pahan mielen sijasta.
-R.W. Emerson

2 kommenttia:

  1. Herkullisen muistamisen olet saanut:)Sukkia on mukava tehdä, valmistuvat nopeasti ja niitä tarvitaan aina:) Blogissani on sinulle Tunnsutus:)Pirtsakkaa marraskuuta sinulle! T: Näpertelijä

    VastaaPoista
  2. Sansui, Jumbossa oli puhe Partylite-kynttilöistä. Mulla on ne kutsut tänään, halusitko tilata jotakin? Jos, niin kurkkaa nettikatalogista ja laita mulle yv Neulomossa!

    VastaaPoista