tiistai 11. lokakuuta 2011

Taas iski

Ystävällä on syntymäpäivä lauantaina. 
Hän tykkää converse kengistä, ja tänään päsähti päähän että munhan pitää hälle tehdä Novitan sukkalehdestä ne tennari sukat lahjaksi. Ei muuta kuin isännän lähetys kauppaan hakemaan langat ja kengännauhat =)


Lauantaina aloittamani sukat (tuolla ylänurkassa) ovat varren neulonta vaiheessa. Mukavaa on ollut tehdä, vaikka en ohkaisten lankojen ystävä olekkaan. Nyt ykkösenä kuitenkin sukat ystävälle pakettiin, joten kuulumisiin =)

"Älä tuhlaa aikaasi ihmiseen, joka ei tuhlaa aikaansa sinuun. Älä tuhlaa rakkauttasi ihmiseen, joka ei tuhlaa rakkauttaan sinuun. Älä tuhlaa kyyneleitäsi ihmiseen, joka saa sinut itkemään yhä uudelleen ja uudelleen, valuttamatta itse yhtäkään sinun vuoksesi.

Hymyile ihmisille, jotka saavat sinut hymyilemään. Luota heihin, jotka ovat sen arvoisia. Tuhlaa aikaasi heille, jotka sitä arvostavat, ja muista, että jokainen ihminen tekee oman onnensa valitsemalla lähelleen ne ihmiset, jotka saavat hänet hehkumaan!"

4 kommenttia:

 1. Nuo minäkin ajattelin tehdä neidille :) Jos vaikka jouluksi yllättäisi!
  Heh, KyJy työt ei etene ollenkaan, kaikkea muuta kyllä on puikoilla... Pitäis kai ryhdistäytyä ja ottaa joku KyJy työ esille, että etenisi ;)
  Oletko tulossa ensi keskiviikkona Tikkurilaan?
  Mukavaa loppu viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Jippii nyt taasen pystyy jättämään kommentteja:)Noita "tennareita" meikäkin katseli sillä silmällä,pitänee joskus tehdä, on kiva lahja idea kaikenikäisille:)Kauniilta näyttävät nuo aloittamasi sukatkin,niissä on nätti väri:)Oi, kuinka kaunis tuo ajatelma teksti:) Lupsakkata neulomus viikkoa sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 3. No niin, toi on just tuttua. Tajuaa aika myöhään mikä olis kiva lahjus kaverille ja sitte vaan hommiin! Toivottavasti ehdit ajoissa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne Lila, Näpertelijä ja Virpi!
  Olen varmaan tulossa Tikkurilaan, jos ei mitään yllättävää tule eteen.
  Sukat on kivat tehdäkin, tulee nopeasti. Laitan kuvan kunhan valmistuvat =)

  VastaaPoista