torstai 27. lokakuuta 2011

Sny postia!

Työpäivä meni nopeasti kuten olin kuvitellutkin, päivä kyllä venyi 25 min. pitemmäksi mitä olin ajatellut, mutta viimein koitti kotiin lähdön aika. Koukkasin tarhalta hakemaan eskarilaisen kyytiin ja siitä sitten postille. Kuopus sai pitää pakettia käsissään kotimatkan ajan. Oli hetkittäin naurussa pitelemistä kun kuuntelin hänen juttujaan =) Hänen mielestään hän olisi hyvä avamaan paketin koska hänellä on pienet ja näppärät sormet. Sitten alkoi arvuuttelu mitä paketissa olisi. Se on pehmeä, siellä on varmaan vaatteita. Se rapisee, siellä on varmaan sokeria. Se "haisee"... ihmisen kädelle, mutta myös äitin autolle =D

Kotona sitten yhdessä eskarilaisen ja koululaisen kanssa avasimme paketin. Äiti sä sait karkkia, kynttilöitä, karkkia, lankaa, pistaaseja, lankaa, kirjeen ja vielä lankaa.
Aloin lukemaan kirjettä (jossa hauska lego mini)... Olisitte kuulleet riemunkiljahdukset kun päästiin kohtaan, jossa snyni kirjoittaa: Tällä kertaa namit ovatkin teidän perheen pikkumiehille... Äiti äiti ei ne ollutkaan sulle, ne onkin meille, Kiitos! =D Ja minä muka ihmeissäni, mitä eikö ne ollutkaan minulle, johon kuopus totesi (latoen paketin sisältöä syliini), ei äiti ne oli meille, mutta sulle oli pistaaseja, kynttilöitä ja paljon lankaa =D

Tässä kuva paketistani

 Ja kyllä, lanka on jo puikoilla muuntumassa sukiksi =D


Kiitos Snyni, paketti oli IHANA! Tuikut ovat ihanan tuoksuisia, lanka minulle uusi tuttavuus, mutta kuten kuvasta näkyy varsin mieluisa sellainen =) Ihanan värinen, jännästi vähän kiiltävä ja mukava neuloa.
Syksy on sujunut hyvin, en vaan pidä siitä kun ilma viilenee, palelen jatkuvasti. Toivottavasti saan takkini pian valmiiksi, se tuntuu kokoajan jäävän näiden muiden jalkoihin =) Namit siis kelpasivat pojille hyvin, miettivät miten voivat kiittää sinua, sanoin että välitän kiitokset sinulle, joten Kiitos stereona =)

ISO KIITOS ihanasta paketista <3

Ilahduta toisia ja saat kokea, että ilo ilahduttaa.
-Friedrich Vischer

3 kommenttia: