keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Kaupan talouden tutkintotilaisuus

Oli tänään, saa nähdä miten käy =/

 Olen viimeiset kaksi päivää istunut taas koulunpenkillä. Nakun paita on edistynyt hyvin luentoja kuunnellessa =) Nyt pitäisi saada tehtyä kaikki koulutehtävät pois ja suoritettua näytöt... Aika alkaa käydä vähiin ja mähän otan ne paperit, kerpele! Tahtojen taisto tämä urakka on ollut ja kertaalleen olin jo luovuttamassa. Nyt loppu häämöttää jo niin lähellä, että sisulla hammasta purren loppuun asti. Vaikka ei nuo tehtävät tuolla yhtään houkuttele, mielummin vaan heiluttelisin puikkoja ;)

Kotiin tullessa löytyi postilaatikosta postipojan jättämä kortti, minulle on isokokoinen kirje, joka on noudettavissa lähipostista 27.10 klo 12 jälkeen... MITÄ! VASTA HUOMENNA! Miten ne kuvittelee, että mä maltan keskittyä töihin huomenna ollenkaan =D Toisaalta kaksi päivää pois toimistolta tietää työntäytteisä päivää, joten oletettavasti päivä menee nopesti ja mikäs sen mukavampaa kuin kiireisen työpäivän jälkeen koukata postin kautta kotiin availemaan isoa kirjettä =) Onkohan se sny-postia?!

Nyt jos vielä hetken heiluttelisin puikkoja... Tai jos hetken tekisin tehtäviä ja sitten Greyn anatomiaa katsellessa heiluttelisi niitä puikkoja...
Joka tapauksessa, huomiseen =)


Kun tavoite on tarpeeksi kunnianhimoinen,
epäonnistuminenkin tuottaa kelpo tuloksen.

4 kommenttia:

 1. Täällä ollaan kanssa loppusuoralla opintojen kanssa, jotka on välillä kyllä vaikuttaneet niin epätoivoiselta touhulta, että huh.... Mikä susta nyt sitten tulee? Minusta pitäisi tulla taloushallinnon merkonomi vielä tämän vuoden puolella, jos nyt kaikki käy hyvin. Opiskeluaikaan on mahtunut jopa kaksi pidempää taukoa, ensimmäinen kun sain vakituisen työpaikan (päädyin muuten nykyiselle työpaikalleni koulun työharjoittelujakson kautta) ja toinen tauko, kun sain pojan. Välillä ajattelin, että en koskaan saa tätä hommaa loppuun, mutta nyt yhtäkkiä näkyykin jo valoa tunnelin päässä.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä tentteihin:) Mukavaa syksyä sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 3. Maria, ensi keväälle on tähtäimessä asiakaspalvelun ja myynnin merkonomin paperit. Vuosi sitten tarjoutui töissä mahdollisuus lähteä opiskelemaan tuota linjaa ja kun ei itse tarvitse siihen muuta, kuin opiskelupanos sijoittaa, niin tottahan tämä emäntä lähtee =D Enemmän olisi kiinnostan tuo taloushallinon puoli (haave ammattina ollut kirjanpitäjä), mutta nykyiseen työnkuvaan kuuluu tuo asiakaspalvelu ja myynti. Josko sitten joskus ihan itse hakeutuisi tuolle taloushallinon puolelle =) Tsemppiä kovasti, sulla jo niiiin lähellä!

  Heffis, kiitos, sitä tarvitaan!

  Näpertelijä, kiitos, on mukavaa kun kannustetaan! Sinulle myös mukavia syksyisiä päiviä =)

  VastaaPoista