maanantai 5. syyskuuta 2011

Tein ihan itte

Olen tehnyt ensimmäiset huovutetut lapaseni =) 
Lankana huopanen, 8 puikot ja novitan ohje. Tänään jo hain lisää huopasta että saan toisetkin tehdä. 

Huovutettu kori ei ole vielä kovin pitkälle edennyt, mutta on työnalla. Myös revontuli varvusta on tekeillä, sukat (jotka aloitin jo kesälomalla), lapaset lidlin villalangasta on myös puikoilla ja tiskirättikokelas myös. Mulla on taas adhd meininki näitten tekeleitten kanssa, kaikkea pitäisi saada tehtyä samaan aikaan.

Työt alkoivat viikko sitten ja kauhea haipakka ollut päällä. Tuntuu että on saanut mennä pää kolmantena jalkana, eikä sekään tunnu riittävän. Eiköhän tämä tästä kohta tasaannu... toivottavasti. Lisäksi päänvaivaa aiheutti ekaluokkalaisen iltapäiväkerho, yksi päivä poika ilmoittaa ettei ketään ollut paikalla, kun hän meni. Toisena päivänä soittaa kun toinen kiusaa, eikä aikuiset tee mitään. Nyt on poika toisessa kerhossa ja on pitänyt tästä paikasta, itsekin, aikuiset tavattuani, luotan tähän kerhoon enemmän.

Josko sitten pyörähdys blogeissa ja sitten neulomusten kimppuun, ennen kuin taas pitää nukkumaan mennä. Huomenna koulutuspäivä.

3 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset :)
  Noissa iltapäiväkerhoissa on tosiaan eroja! Hyvä kun saitten paremmasta paikan, voi vanhemmatkin olla turvallisemmin mielin :)

  VastaaPoista
 2. Nätit lapaset ja ovat varmasti lämpöiset:) Hienoa, että poikasi sai mieleisen kerhopaikan:) Aurinkoista syksyn aikaa! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 3. hienot on lapaset! Toivottavasti poikasi tykkää uudesta kerhosta. Ainahan sitä on lapsistaan huolissaan ja toivoo että niillä olisi kaikki hyvin.

  VastaaPoista