sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Lankoja järjestykseen...

Vaatii tosin hieman aikaa, mutta aloitettu on =)
Rakas ukkoseni osti minulle eilen uuden "käsityökassin"

 Tämmöiset kaksi oli jo ennestään. Nyt voinkin ottaa tuon pienimmän töihin kauppakassiksi. Monesti on käytnyt niin, että lähden hakemaan evästä vain lompakko mukanani ja sitten jotenkin ihmeellisesti jalat vie lankahyllylle ja pari kerää tarttuu sormiin kiinni =)
Tänään kasasimme uuden laatikoston, josta sain langoille vähän tilaa. Oli alkanut jo pahasti kerääntyä muovipussukoita olohuoneeseen, kun ei muutakaan paikkaa ole ollut.
  

Käsityörintamalla tapahtuu hitaasti mutta varmasti. Viime keväänä aloittamani säärystimet vironvillasta ovat edenneet pitkän tauon jälkeen, nyt on jo melkein toinen valmis. Dropsin ohjeella tekemäni virkattu takki on toista hihaa vaille valmis, jes! Josko saisin sen vielä tänään valmiiksi. Mä en vaan tajuu sitä nappi juttua siinä?! No täytyy kehitellä jotain =) 

Tilasin muuten lisää lankaa tänään =D Zauberball Charismaa, sitä hupullista takkia, helpot ja nopeat lehdestä, varten. Vielä pitää floricat hommata. Josko tilaisin novitalta, kun on tulossa postikuluton päivä.

 Lopuksi vielä, tervetuloa meitin vessaan =D


 Jos ette vielä arvanneet, kiroileva siili kuuluu ehdottomasti lemppareihin =)

Kiitokset taasen vierahilleni <3
Emme me ole maailmassa itseämme varten,
vaan olemme täällä toisiamme varten.
Jos olet aina paikalla muita varten,
tarpeen tullen joku on paikalla myös
sinua varten. -Jeff Warner

2 kommenttia:

  1. Ok, selväksi tuli, että siiliä sitä olla pitää! Kivoja noi kassit. Jos nyt innostut ostamaan useinkin kerän tai kaksi niin saatte pian hankkia toisenkin laatikoston langoille...

    VastaaPoista
  2. Virpi, siili on huippu tyyppi =D Taas tarttui perjantaina pari kerää tico ticoa lounastauolla matkaan =) Haluan kokeilla tehdä sukat silleen kerralla molemmat

    VastaaPoista