tiistai 12. heinäkuuta 2011

Pähkäilyä

Haluaisin semmoiset vaihtopää pyöröt, siis näitä mitä on Knit prolla ja Addilla. Löysin tämmöiset jotka olisivat aivan minun väriä ja vielä edullisetkin, mutta mutta, onko nämä sitten mistään kotoisin? Ja saako näihin lisäosia? Käykö näihin muut Knit pron osat? Toisekseen ollaan kavereiden kanssa lähdössä tallinnaan parin viikon päästä, löytäisinkö sieltä edullisemmin? Ainakin Karnalux:in sivujen mukaan siellä olisi Addeja, mutta kyllähän nuo tulisi kalliimmiksi jos ostaisi 4 kaapelia ja päitä... Vieläkö muita vaihtoehtoja olisi? Mielelläni otan mielipiteitä ja vinkkejä vastaan =)

Jaah, kai se pitäisi töitä vielä jaksaa... Tämmöinen mielessä pyörivä asia vain piti pois päästä saada, tai ainakin yrittää. Vielä 13 työherätystä ennen lomaa =P jaksaa jaksaa... yrittää ainakin.

1 kommentti:

  1. Jotkut suosii Addeja, itse olen tykästynyt Knittareihin. Nuo akryylikärjet ovat ihan yhtä lailla yhteensopivat kuin muutkin Knittarikärjet. Akryylikärkiä saa ainakin Tinttamarellin kautta. Ohuimmat puikkokoot (3-4) ovat omalla kohdalla napsahdelleet turhan helposti poikki (valuvika?), mutta sain ne reklamoitua ja tilalle puiset kärjet. Ovat mielestäni parempia ja teräväkärkisempiä. Liann Longad myy Kaubamajassa Knittareita, mutta vain aavistuksen Suomea halvemmalla. Kannattaa tehdä hintavertailuja.

    VastaaPoista