tiistai 14. helmikuuta 2012

Vaaleanpunainen paketti!

Eilen oli tullut postilaatikkoon ilmoitus isokokoisesta kirjeestä. Olin jo postiin lähdössä kun huomasin katsoa, että milloinkas se olikaan haettavissa... VASTA 14.2. klo 12 jälkeen! ;)
Laitoin kortin lompakon väliin ja laukkuun, että varmasti on mukana kun töihin lähden. Työpäivä meni onneksi hujauksessa, töiden jälkeen poikkesin kyllä ystävän luona kahvilla ja viemässä pienen muistamisen. Kotimatkalla sitten koukkasin postin kautta hakemassa IHANAN vaaleanpunaisen helmikuun paketin ihanaiselta Snyltäni.
Paketista löytyi vaaleanpunaista ja vaaleanpunasävyista raita seiska veikkaa, marimekon vaalenpunasävyisiä kahviliinoja, geisha patukka ja ihana sievä niiskuneiti rasia, jos tarkkaan katsotte niin niiskuneiti neuloo tuossa kuvassa =)Noista langoista tulee ehdottomasti itselle jotain... voisinkin tehdä pitkävartiset sukat ja lapaset. Ja jos lankaa jää niin prinsessalleni (kummityttö) voisin myös tehdä sukat. Hän on jo sukkia kysellytkin. Tänään juuri keskustelimme lempiväreistä, ja todettiin että me molemmat tykkäämme pinkistä ja vaaleanpunaisesta ;D

KIITOS SNY!

Kummityttöni (4v.), onkin varsin ihana tapaus (kuten veljensäkin), minun prinsessani kun ei omaa tyttöä ole =) (Ja ei meille ei tule enempää lapsia, epäilen että meillä olisi jalkapallojoukkue ennen kuin tyttö syntyisi =D ) Minulla kun on aina käsityö mukana kun heillä käyn kylässä, ystäväni ymmärtävät ettei minulla suinkaan ole tylsää heillä käydessä vaikka neulonkin ja pystyn keskustelemaan samalla kun neulon. Jokin aika sitten minulla oli sukat puikoilla (ovat kyllä vieläkin puikoilla) kylässä käydessäni, prinsessa kysyi mitä teen. Vastattuani että teen sukkia, hän tietenkin kysyi kenelle, kun kerroin tekeväni sukkia itselleni hän kysyi voisinko tehdä villasukat hänellekin, kun aina niiiiin kovin hänellä  varpaita palelee =D Oli meillä äitinsä kanssa pokassa pitämistä, kun ei tyttö ole lainkaan palelevaa sorttia ja villasukkia kuitenkin löytyy =) Lupasin kuitenkin tehdä sukkaset, josko vaikka ensi talvea silmällä pitäen tekisi vähän reilumman kokoiset, ettei ensi talvena varpaat palele =D


Toivotan mukavaa ystävänpäivän iltaa kaikille jotka täällä piipahtavat!


"Ystävän ajatus ja rohkaiseva hymy
ovat lämpö ja valo, joita me
kaikki tarvitsemme jaksaaksemme
elämämme matkalla."Ihan pakko lisätä tämä uskomaton juttu...
Millä todennäköisyydellä kaksi lankakerää, jotka on ostettu n.450 kilometrin päässä toisistaan, ovat samasta erästä?!?!?

Työkaverin koirille olen niitä pipoja tehnyt, toisessa on väreinä vaaleanpunainen ja ruskea. Se vaaleanpunainen lanka on samasta erästä kuin Snyni minulle lähettämä vaaleanpunainen lanka!

2 kommenttia:

  1. Onpas sinun tyylisesi paketti! Hyvää ystävänpäivää sinullekin :)

    PS. Ja kiitos hyvistä nauruista Ravelryssä ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että tykkäsit paketista! Toivottavasti lankaa riittää myös kummitytön varpaille :-) -sny

    VastaaPoista