torstai 25. elokuuta 2011

Sny postia ja lankaa

Ihanaa, sain snyltäni postia tänään ja miten hauska ja herkullinen posti olikaan =) Kiitos!Aamusella isäntä ehdotti, että lähdetäänkös nyt käymään siellä lankakaupassa. Olen siis puhunut ukolleni, että olisi joskus kiva käydä lankadelissä, kun en ole siellä koskaan käynyt. Joten sinne siis suuntasimme kun olimme saanet eskarilaisen ja koululaisen opinahjoihinsa. Ostin sieltä niitä pusseissa olevia lankoja, mustaa isoveikkaa 600g, luonnonvalkoista isoveikkaa 600g, luonnonvalkoista huopasta 400g, punasävyistä varpua 200g (keränä) ja kun hurjaksi heittäydyin niin mukaan tarttui myös bambu puikot koossa 6 =D
No tästä jatkoimme matkaamme ja kävimme pizza hutissa lounaalla, kun yhtäkkiä hoksasin, että lidlissähän alkoi se lanka tarjous tänään ja 100% puuvillaa pitäisi olla tarjolla. Suunnaksi siis lidl, jossa sitten selvisi, ettei siellä 100% puuvillaa ollut vaan 100% puhdasta uutta villaa... ja kyllä, mainoksessa luki 100% puuvilla =) No sieltä kuitenkin tarttui mukaan 800g tuota puhdasta uutta villaa, joten tämän päivän lankasaldoksi tulis siis 2,6 kg =P HUPS! =D (+50g)

Huopasesta ajattelin kokeilla tossuja, varvusta revontulta (Onko kukaan tehnyt? Riittääkö yksi kerä?) Ai niin, ostinhan mä lidlistä myös lankanuken(?) mitä sillä tehdään? =D Niin ja virkkuukoukku setin jossa on koot 0,75, 1,0 ja 1,5. Siellä olis ollu kaikkia puikkojakin (metallisia) 1,99 paketti ja siis myös tuo lankanukke ja koukut maksoivat tuon verran. Niin ja ostinhan mä paikallisesta "halpalasta" 50 g kerän sitä 100% puuvillaa (sitähän oli pakko saada, olisi tietty kotoakin saattanut löytyä jotain nöttösiä), että pääsen kokeilemaan tiskirättiä, onko se oikeasti niin hyvä kuin kehutaan?!
Tässä vielä saaliini


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti